Tillykke med dit nye boldkort til driving rangen.

GolfMore er lavet således, at du både kan bruge dit DGU-kort

og vores mobilapp GolfMore. Du kan hente GolfMore appen på Google Play eller AppStore på din iPhone.

Tryk på GolfBox - og log ind med samme informationer, som du bruger, når du bruger GolfBox. GolfMore har automatisk oprettet dig som bruger med den email, som er registreret i GolfBox.

Når du er logget ind, så ser det således ud:

Ved tallet 1: Her kan du se dit boldkort, og hvis det har nogle begrænsninger for brug.

Ved tallet 2: Når du står foran boldautomaten, så bliver knappen aktiv.

Det eneste du skal gøre er, at du skal trykke OK på skærmen, at du har placeret en kurv. Tryk derefter på "BOLDTRÆK NU" i appen, og kort tid efter er du klar til træning.

Brug af DGU-kort

Tryk på GOLFMORE APP eller DGU/BOLDKORT knappen.

Derefter trækker du dit DGU-kort igennem fra toppen med magnetstripen indad.

Brug af DGU-kort med NFC eller boldkort med NFC

Nogle klubber har valgt et få en NFC chip i deres DGU-kort. Du kan se, om du har et kontaktløs-ikon på bagsiden af dit DGU-kort.

Hvis din klub har et NFC-chip i DGU-kortet, så vil betalingssystemet altid stå klar til, at du "tapper" dit kort mod skærmen. Dette skal ligeledes gøres med boldkort, som ikke er DGU-kort.

Hvis du har NFC, og du kommer til en klub med magnetkort som det foretrukne, så kan enten bruge magnetstripen eller trykke på knappen for NFC.

Hvis du ikke har NFC, og du kommer til en klub med NFC som det foretrukne, så tryk på på knappen for magnetstripe.