Konceptet bag boldpenge er meget lig, hvordan et vaskehalskort fungerer.
 
Kunden har nogle forskellige prismodeller for optankning af sit kort. Jo mindre der bliver tanket, desto mindre "ekstra beløb" bliver der lagt på vaskekortet. Når bilen så skal vaskes, så vælger man mellem forskellige vaske, og man bliver trukket præcist det samme, som andre kunder betaler bare for en enkelt vask. Forskellen er bare, at du har fået en bonus, fordi du køber for et større beløb.
 
Step 1
Det skal afklares, hvor mange forskellige spandstørrelser boldautomaten kan håndtere. De fleste kan håndtere 3 eller flere. Hvis I ikke ved det, så send et billede at boardet inde i boldautomaten, så kan vi få afklaret dette.
 
Step 2
I skal tage stilling til:

  • Hvor mange spandstørrelser I ønsker (maks. 4)
  • Hvor store er spandstørrelserne (hvor mange bolde)
  • Prisen for hver enkelt spandstørrelse. (Da rabatten bliver givet via bonussen i step 3, så ser vi mange klubber, som ikke giver en speciel stor rabat eller slet ingen rabat, så prisen pr. bold bliver nogenlunde den samme)

Step 3
I skal tage stilling til, hvilke Top-Up/Påfyldningsprodukter I vil have:
 
Et eksempel kunne være:
200 kr. + 20,- ekstra (10% ekstra)
500 kr. + 100,- ekstra (20% ekstra)
1.000 kr. + 300 ekstra (30% ekstra)
 
Sådanne produkter kan opsættes til følgende:

  • Produktet bliver IKKE solgt via appen, så det er kun personalet, der kan lave påfyldningen
  • Produktet bliver solgt via appen, men KUN til jeres medlemmer
  • Produkter bliver solgt til ALLE via appen

  • I kan have lige så mange typer af produkter, I ønsker.

Step 4

Hvilke typer special boldkort skal I have: (Ved alle nedennævnte forslag bliver der sat en gyldighedsdato)

  • Er der nogen, der skal have helt frie bolde?
  • Er der nogen, der skal have helt frie bolde, dog med en begrænsning på, at man med boldkortet kun kan bruge X-boldepenge inden for Y-minutter. På den måde gør I boldkortet personligt, så der ikke kan deles bolde ud til alle på rangen.
  • Er der nogen, der skal have en bonus på X-boldpenge. Nogle klubber giver f.eks. 500 boldpenge i bonus hvert år til sine medlemmer. Hvis de bruger mere end de 500 boldpenge, så må de selv påfylde for resten. Vores system vil altid bruge bonussen før de almindelige boldpenge.

 
For alle ovenstående løsninger er det gældende, at vi kan importere en Excel/CSV-fil fra f.eks. GolfBox, hvorefter der i løbet af kort tid er udsendt en email til alle på listen, at de nu har fået deres bonus eller virtuelle boldkort.