GolfBox havde i mange år en fejl, hvor prisen på greenfeespilleren ikke blev beregnet, hvis tiden blev booket længere ud i fremtiden, og den blev derfor sat til 0,-. For at rette denne fejl lavede vi et system, hvor vi på selve spildagen spurgte GolfBox, hvad spilleren skulle koste, så de ikke kom til at spille gratis.


Det betød til gengæld, at de greenfeespillere, som skulle have lov til at spille for kr. 0,-, skulle håndteres anderledes ved booking. Vi lavede derfor GolfBox prisaction, som har været brugt meget flittigt siden bl.a. til fritspilsordninger, kunder som skulle have faktura osv..


GolfBox har nu fået rettet "0-pris"-fejlen
Det betyder, at vi nu kan gøre det betydeligt nemmere for fritspilsordninger og regler i GolfBox, da vi nu har ændret det således, at hvis vores system støder på en pris for en greenfeespiller, hvor prisen=0, så ændrer vi årsagen til "Fritspil". 


Det betyder, at I nu kan sætte 1 regel for alle jeres "Fritspils"-klubber, hvor I sætter prisen til 0,-. I skal ikke mere tage højde for rabatter. Ligeledes kan de klubber, som kører med Yield begynde at bruge minimumspriser på den tiltænkte måde.


Hvis prisen=2, så vil den stadigvæk ændre prisen til 0,- og give årsagen "Fritspil". Så I behøver ikke at ændre noget.


Hvis din klub deltager i f.eks. 2 forskellige fritspilsordninger, så skal I lave regler, for hver deres ordning, og én af ordningerne skal f.eks. ende på en pris, der er = 3, så vil vores system ændre det til 0,- og give årsagen "Fritspil klub". På den måde kan I lave rapporter til hver fritspilsordning.


Lad hotellerne booke med en speciel kode
Vi har nu tilføjet priserne 10-19 som ekstra koder, hvor årsagen bliver Hotel1 - Hotel10. Det betyder, at I nu kan give jeres hoteller en administratoradgang til booking af tee times. Hvert hotel får så at vide, at når de booker gæster, så kan de ændre prisen til f.eks. 10,-. Vores system ændrer så prisen til 0,- og giver årsagen "Hotel1". 


Når I så skal se, hvor mange gæster hotellet har sendt, så skal I under rapporten "Greenfeelist" vælge årsagen "Hotel1", og så har I en specifik rapport på dette hotel. Husk at alle hoteller skal booke med forskellige priser.


På denne måde "slipper" I, hotel og gæster for værdikuponer til denne type af gæster.


HUSK - Hvis nogen skal spille gratis - så må prisen ikke sættes til 0,-, men altid til en anden priskode fra 1-19


PRISKODERNE ER: