I denne guide går vi ud fra at du allerede har installeret GolfMore appen, og at du har boldpenge på din konto.

Gå til "Mine klubber"-fanen, den burde ligne denne:

Du kan se at jeg har 240 boldpenge på min konto.

Lad os kigge på de forskellige valgmuligheder.

1: Boldautomat-nummer. Her kan du se hvilken boldautomat du har valgt. I mit eksempel har jeg valgt boldautomat 2.

2: Spandstørrelse. Her kan du se hvilken spandstørrelse du har valgt. I mit eksempel 60 bolde. Ud fra boldstørrelsen kan du se prisen, i mit eksempel 4 boldpenge. Dine spande er højst sandsynligt ikke helt så billige (=

Hvis du vil ændre noget af dette, tryk "Ændre Valg"

Øverst kan du se hvilken boldautomat jeg har valgt, i mit eksempel nummer 2.

Nederst kan du se hvilken boldstørrelse jeg har vagt, i mit tilfælde 60 bolde til 4 boldpenge.

Klik på din ønskede boldautomat og spandstørrelse, og tryk så "Gem"

Hvis du er tilfreds med hvordan tingene ser ud. Så gå til den boldautomat du har valgt, og tryk "OK" boldautomatens skærm. Tryk "Boldtræk Nu" i din app, og din spand med bolde burde være klar efter kort tid.