I denne guide går vi ud fra at du allerede har installeret GolfMore appen, og at du har boldpenge på din konto.

Klubberne har forskellige forskellige måder at styre deres range på, derfor er det ikke sikkert at din app ser præcist ud som den nedenfor. Nedenstående eksempel er det mest avancerede, så har din klub fx. ikke flere spandstørrelser kan du bare ignorere dette.

Lad os kigge på de forskellige valgmuligheder.

1: Boldautomat-nummer. Her kan du se hvilken boldautomat du har valgt. I mit eksempel har jeg valgt boldautomat 1.

2: Spandstørrelse. Her kan du se hvilken spandstørrelse du har valgt. I mit eksempel 15 bolde. Ud fra boldstørrelsen kan du se prisen, i mit eksempel 15 boldpenge.

Hvis du vil ændre noget af dette, tryk "Ændre Valg"

Klik på din ønskede boldautomat og spandstørrelse, og tryk så "Gem"

Hvis du er tilfreds med hvordan tingene ser ud. Så gå til den boldautomat du har valgt, og tryk "OK" på boldautomatens skærm. Tryk "Boldtræk Nu" i din app, og din spand med bolde burde være klar efter kort tid.