For at komme i gang, åben Golfmore-appen og gå til "Wallet"

Har du ikke allerede oprettet en konto kan du læse mere om hvordan man gør det her

Du kan nu se en oversigt over de værdikuponer du har modtaget.

Her en lille forklaring på din "wallet"

1: Her kan du ændre sorteringsmåde

• Nærmeste
  • Klub A-Å
  • Gyldig indtil

2: Søg, fx efter klub eller vouchertype.

3: Type af værdikupon

• Normal (Greenfeebilletter, klippekort m.m.)
  • Loyalitet (Nogle klubber giver dig automatisk en god rabat, hvis du kommer igen.)
  • Tilbud (Værdikupon tilsend fra klub med et godt tilbud)

4: Hvis du har modtaget flere identiske værdikuponer, så ser du kun én værdikupon, men det samlede antal kan du se her.

Tryk nu på den værdikupon du ønsker at bruge eller kigge nærmere på

Scroll ned til bunden

1: Markér en værdikupon som favorit

2: Stregkoden. Hvis du har flere identiske værdikuponer, kan du bladre i mellem stregkoderne

3: Koden tilhørende værdikuponen, hvis den skal indtastes

4: Overfør. Her kan du overføre en værdikupon til en anden person. (Nogle værdikuponer kan ikke overføres)

Overfør

Vælg:

• Hvor mange værdikuponer vil du overføre
  • Personen du vil overføre tils email-adresse
  • (valgfrit) En tekst til modtageren

Tryk "Overfør"

Har du værdikuponer på papir, kan du importere disse til appen

Gå tilbage til forsiden og tryk på "Mere"

Tryk dernæst på "Importer værdikupon fra papir"

Her kan du vælge mellem enten a scanne stregkoden på din værdikupon via din telefons kamera, eller i stedet manuelt indtaste koden.

Vælg din foretrukne metode i menuen øverst.