OBS! Om du inte har ett Golf-ID från Svenska Golf Förbundet skriver du i din e-postadress. Därefter får du ett lösenord skickat till angiven e-post. Om du vill ändra lösenord, tryck ”Glömt lösenord”.

1. Ladda ner GolfMore-appen från AppStore eller Google Play

2. Välj “MinGolf” som inloggningsmetod

3. Fyll i ditt Golf-id och lösenord I “MinGolf”

Om e-postadressen som du har registrerat i medlemsinformationen på Halmstad Golfarena (när du tecknade ditt medlemskap) är samma som i “MinGolf” behöver du inte göra något annat än svara på frågor där du behöver ge vissa medgivanden.

Om du har en annan e-postadress – säg ”JA” till ”Har du ett GolfMore konto”.

4. Skriv i din e-postadress och lösenordet som du har fått från GolfMore till din e-post.

5. Nu är du färdig – ha så kul!