Hvis klubben f.eks. laver klippekort eller årskort som værdikupon, og spilleren ønsker at modtage værdikuponen på papir, så har vi nu lavet det muligt at tilføje en spillerinfo på en enkelt værdikupon. Spillerinfo kunne f.eks. være Golf-Id + navn.

Den info, som bliver gemt på værdikuponen, kan der efterfølgende søges på.

Dette er en nyttig funktion, hvis spilleren ønsker at få oplyst, hvor mange brug der er tilbage, eller værdikuponen er forsvundet/stjålet eller spilleren er i restance, og værdikuponen derfor skal gøres inaktiv.

Søg eller find det udleverede Værdikupon#. Tryk derefter på Spiller og indtast de ønskede oplysninger.